Vårens Velaksjon blir:

Mandag 8. Mai for de med like husnummer 
Tirsdag 9. Mai for de med ulike husnummer

I år prøver vi noe nytt og har en avtale med Renova. De møter opp med komprimatorbiler på parkeringsplassen foran hovedinngangen på Jong skole 8. og 9. mai fra kl 17-20. Velmedlemmene bringer så alt dere vil kaste til denne plassen, og Renova laster dette så inn i sine biler.

Renova tar imot alle kategorier avfall, unntatt maling og farlig avfall. Renovas mannskaper hjelper så langt de klarer også til med å løfte ut av bagasjerom, tilhengere osv, slik at velmedlemmene får god service, og alt går effektivt for seg. Velstyret står ved innkjørselen og kontrollerer medlemskapet. Dette er miljøskapende. Ta bare kontakt for nærmere informasjon rundt disse innsamlingene.

Renova møter med nødvendig antall komprimatorbiler og en skapbil for det avfallet som ikke kan komprimeres.