Årsmøtereferatet skal nå være i postkassene til alle husstander i Jongsåsen vel. Det samme gjelder giroblankett for innbetaling av kontingent for 2018 – kr 250 i år som ifjor.
På eiendommer med flere postkasser forsøker vi å legge giroblanketten i huseier(e)s postkasse(r). Men her kan vi lett bomme, for det er ikke så lett. Men har du lest denne meldingen, ser du kontonummer og beløp, og da er det lett å gjøre betalingen likevel.

Til dere som har lurt på hvordan kontingent skal innbetales: giroblanketten kan naturligvis brukes som utgangspunkt for betaling til konto nr 8101.42.57772 i nettbank eller mobilbank. Den kan også brukes til brevgiro (som ofte medfører et høyere gebyr), eller betaling i skranke (som utløser det høyest mulige gebyret ;-).

Det er også mulig – fra og med nå – å betale med Vipps til nummer 518172 (Jongsåsen vel).

Uansett betalingsmåte vil vi gjerne ha navn og adresse pluss epostadresse for alle betalende medlemmer. Fint om dere sender det til oss i en særskilt melding dersom dere enten glemmer det ved innbetalingen, eller innbetalingsløsningen ikke lar dere sjekke at slik informasjon blir oversendt.

Referatet: Årsmøtereferat-signert-20180418

I en følgende post vil vi legge ut presentasjonen fra reguleringssjef Kjell Seberg og velstyrets presentasjon om aktuelle saker. Stay tuned!

Da sees vi på våraksjonen mandag 7. og tirsdag 8.mai – for henholdsvis ulike og like husnumre!