• VÅRAKSJON –
    Det blir Våraksjonen mandag 6 og tirsdag 7 mai kl 17:00-19:00

Det blir mye av det samme opplegg som i fjor med biler som komprimerer på Jong Skoles parkeringsplass. Det er både rot og skrot og hageavfall som kan kastes.

Dette kan kastes: Elektriske artikler, Trevirke, Impregnert trevirke, Dører, Vinduer, Sofaer, Bord, Spisestuer, Skap, alle typer møbler forøvrig, Kjøleskap, Vaskemaskiner, PC-er, TV-er, Komfyrer og el.avfall forøvrig, Sykler, Metall, Fliser, Byggavfall, Klær, Papp, Papir, Glass, Plast, Madrasser, Bildekk, Kjøkkenutstyr, Keramikk, normalt Hageavfall, osv.

Dette kan IKKE kastes: farlig avfall, isolasjon, gips og tungmasser, maling, løsemidler, fugepatroner, spraybokser, batterier, asbest og eternitt.

Dere som kommer med bil: Husk å følge påbudt kjøreretning (dvs kjøre inn ovenfra og ut langs med gressbakken). Ikke gå ut av bilen før dere er ved komprimeringsbilene da «gutta» er super effektive og hjelper dere. Dette vil gå mye fortere og skaper ikke kø.

Mvh Styret